356 1

Den eneste bodylotion du trenger i sommer

Jeg har sverget til kroppsoljer så lenge jeg kan huske – jeg tror nesten ikke jeg har eid en bodylotion siden starten av 2000-tallet (og da var det ikke en trygg og naturlig variant, det kan jeg love deg!).

Men selv om oljer står mitt grønne hjerte nær, må jeg innrømme at jeg en gang i blant savner følelsen av å smøre seg med en silkemyk lotion på nydusjet hud. Særlig nå om sommeren når huden blir ekstra tørr av sol, varme, dusjing og bading, og den trenger litt ekstra TLC gjennom dagen.

photo @prettyweirdbombshell

Jeg elsker dessuten kokosduft om sommeren, og derfor falt jeg pladask for den økologiske og silkemyke Coconut Body Milk fra Eco by Sonya. Den kan brukes av hele familien og passer alle hudtyper – og så er den spesielt god for oss med sensitiv hud og hudlidelser som eksem og psoriasis.

LES OGSÅ: Highlight-triksene som fremhever sommergløden

Den har en naturlig duft av kokos og inneholder aloe vera som lindrer irritasjoner og solbrenthet, mens jojoba- og macadamiaolje tilfører næring og dyp fukt. Kan tørst sommerhud be om mer?

photo @rawandpure

Dessuten er den helt uunnværlig for å bevare brunfargen lengre. Det gjelder også hvis du går for selvbruning.

Coconut Body Milk er sertifisert økologisk av Australias Organic Food Chain, sertifisert Toxic-Free av Safe Cosmetics Australia, sertifisert vegansk og cruelty free (ikke testet på dyr).

Her finner du mer info om Eco by Sonya Coconut Body Milk>>

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Den naturlige produktserien som krøllene dine vil elske

Da jeg var yngre hatet jeg krøllene mine – akkurat som de med rett hår ønsker seg krøller, drømte jeg selvsagt bare om å ha pinnerett hår. Dette var på
Les mer

Følelsen av nyvasket hår på ett minutt

Dette har jeg vært på jakt etter utrolig lenge. En helt naturlig og økologisk tørrsjampo som virkelig funker! Og som lukter godt – og får plass i veska – kan
Les mer

Rens, sminkefjerning og pleie – i ett tørk

Jada, jada. Vi vet at vi må rense huden hver kveld og aldri legge oss med sminken på. Men noen ganger har man hverken tid eller ork til den daglige
Les mer

1 Response

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *