546 0

Den beste måten å fjerne sminken

Du vet antakeligvis godt hvor viktig det er å fjerne sminken og rense ansiktet på kvelden før du legger deg, men er du en av dem som helst bare vil bruke en renseserviett og bli raskt ferdig med det? Denne kombinasjonen av to produkter er nesten like enkel, men så mye bedre for huden din.

S.W. Basics Makeup Remover består av mandelolje, extra virgin olivenolje og jojobaolje. Alle sertifisert økologiske. Det er mulig å fjerne sminke med bare en av disse oljene, men kombinasjonen av de tre føles ekstra effektfull og fuktgivende. Denne sminkefjerneren passer også de med sensitiv hud, og den svir ikke i øynene.

Oljen kan påføres med en bommullspad og gnis forsiktig inn i huden for å fjerne sminken. Selv liker jeg å massere oljen lett over hele ansiktet, før jeg fukter en Konjacsvamp og masserer videre for å fjerne sminken samtidig som det eksfolierer huden.

fjerne sminke

Konjacsvamp er fremstilt av rå fibre fra Amorphophallus konjacplantens rot. Konjacsvampen er full av viktige vitaminer, mineraler og aminosyrer. Svampen er hard og sammentrukket når den er tørr, men vokser og blir myk når den fuktes. Konjacsvamp er fra naturens side basisk og skaper derfor balanse i hudens pH-verdi. Den eksfolierer og renser huden effektivt, stimulerer blodomløpet og skader ikke huden slik noen typer fysisk peeling kan gjøre.

Karameju har tre typer konjacsvamper som passer ulike hudtyper. En naturell som passer de med aller mest sensitiv hud, en med grønn te som passer de med tørr og moden hud, og en med kull som passer de med kombinert, fet og uren hud.

Det er svampen med kull jeg bruker sammen med S.W. Basics Makeup Remover for å skånsomt, men effektivt fjerne all sminke på kvelden før jeg legger meg. Fukt svampen så den blir helt myk, før du masserer i sirkelbevegelser rundt i ansiktet og på halsen. Svampen kan også brukes i området rundt øynene med et lett trykk. Oljen som ikke vaskes bort er ofte nok fuktighet for huden.

P.S. Får du i deg en håndfull mandler i løpet av en dag, og bruker olivenolje i matlagingen kan du fukte huden innenfra også!

LES OGSÅ: Derfor bør du rense huden din med olje

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Julie Ilona Balas

Julie er matblogger og kokebokforfatter. Hun elsker grønn og sunn mat, økologi og naturlige produkter.

Du liker kanskje også:

Vi lanserer PureYou Beauty Box!

Dette har vi jobbet med i kulissene i lang tid og endelig kan vi dele med deg at vi nå lanserer vår helt egen beauty box! PureYou Beauty Box er
Les mer

Her er oljen som gir et perfekt sminkeresultat – hver gang

Det er ingenting som gir et verre resultat enn å legge makeup på knusktørr hud. Men med et lag av Kjær Weis sin nyhet “The Beautiful Oil” før primer og foundation,
Les mer

Mirakelhud på krukke + ISUN give-away!

Da jeg ble introdusert for ISUN for noen måneder siden visste jeg egentlig lite om dette merket. Men så var jeg så heldig å få møte Bunnie, grunnleggeren av ISUN,
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *