444 1

Den beste dyprensen for deg med uren hud

I blant får vi inn produkter som vi bare må ta en liten happy dance rundt på kontoret for, og dette er en av disse.

Så utrolig mange har nemlig etterspurt et naturlig alternativ til kraftige (og ofte uttørkende og irriterende) akne-renseprodukter. Black Mint Cleanser fra Odacité er den perfekte rens til uren, kombinert, fet og akne-utsatt hud. Til og med jeg som ikke sliter nevneverdig med uren hud har brukt denne en stund nå for å minimere porer og gi huden min en skikkelig dyprens. Den er nemlig også super for deg med matt og sliten hud som trenger å friskes opp etter en lang vinter.

Jeg digger hvordan den ultraferske, kullsorte mintgeléen omdannes til et rensende skum som gir en umiddelbar dyprens og fjerner overflødig olje, urenheter, miljøgifter og sminke.

LES OGSÅ: Det naturlige redskapet som gir deg glatt og glødende hud

Den kraftfulle miksen av aktivert kull og rhassoul-leire renser effektivt ut smuss og forurensning fra dype porer. Rhassoul-leire er dessuten rik på magnesium, silika, kalium og kalsium, som alle bidrar til å gjenopprette hudens helse og mykhet. Hello, babymyk og skinnende ren hud!

Superkomboen peppermynte og tetre minimerer utseendet på porene med sine astringerende egenskaper. Og takket være det høye nivået av mentol i peppermynten virker rensen skikkelig oppkvikkende og forfriskende på huden og hudtonen. Jeg synes at huden min umiddelbart ser mer glødende ut når jeg har brukt rensen.

LES OGSÅ: Slik ble jeg kvitt kroppsakne

Det kremete skummet, som er utvunnet av aminosyrer fra eple, er tøff på urenheter, men likevel forsiktig på huden. Det fjerner smuss og olje og reduserer blankhet – samtidig som det ivaretar fuktigheten i huden så du slipper følelsen av at huden er to nummer for liten etterpå.

Her finner du mer info om Black Mint Cleanser fra Odacité.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Trine tester: Josh Rosebrook Styling Cream

Hårstyling! Her er jeg ganske lite bevandret. Det var først når jeg fikk kort, vilt og uregjerlig hår at jeg innså at jeg trengte litt hjelp. Jeg vet hva jeg
Les mer

Derfor er peeling avgjørende for en vakker hud

Du kan rense, fukte og pleie huden din så mye du vil, men hvis du ikke bruker peeling jevnlig er det vanskelig å få den rene, myke og glødende huden
Les mer

Hvorfor buriti er den ultimate oljen for huden din i sommer

Jeg elsker å oppdage nye oljer og min nyeste obsession er buritiolje, som er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet. I tillegg til at den beskytter og mykgjør huden
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *