350 0

Bli brun og fin mens du sover

Snart 17. mai og kanskje klart for å flashe bare armer og legger igjen? Hvis du ikke kjører heldekkende bunad så klart. Uansett skader det ikke med litt oppfriskning av fargen på både ansikt og kropp.

Jeg er stor fan av produkter som både er enkle, effektive og innovative – som de geniale selvbrunerne fra Eco by Sonya. Ikke bare er de økologiske og med helt trygge ingredienser, men de smitter heller ikke av på klær eller sengetøy. Det betyr at du kan smøre deg inn før du legger deg og våkne opp med en gyllen og fin farge (som ikke lukter 80-talls-selvbruning).

Dessuten finnes de i fire smarte varianter, som gjør at du får den selvbruneren som passer akkurat deg og ditt behov best:

  • Winter Skin (kåret til beste selvbruner til kropp i Beauty Shortlist Awards 2018) er en næringsrik selvbruningslotion som kan brukes daglig for å få en gradvis gyllen brunfarge. Den trekker raskt inn og bygger opp en vakker honningfarge etter noen påføringer. For deg med lys og medium hud.
  • Invisible Tan (Vinner av Natural Health International Beauty Awards 2016) er en selvbruningskrem for ansikt og kropp som gir en vakker, rik honningfarge i løpet av 6–8 timer. For deg med medium brun til olivenfarget hud.
  • Cacao Firming Mousse er en ekspress-selvbruning for ansikt og kropp, som gir farge på kun 1 time og i tillegg virker oppstrammende. Denne passer alle hudtoner og er helt genial når du trenger farge i en fei.
  • Face Tan Water er en selvbruner til ansiktet som passer alle hudtyper (spesielt fin til fet hud og akne). Den kan brukes istedenfor toner og fuktighetskrem for en gradvis frisk og brun hud. Selv bruker jeg den istedenfor toner, men jeg må ha ansiktsolje i tillegg for å få nok fukt, så det påfører jeg når selvbruneren er trukket inn.

LES OGSÅ: Dette er beautyfrukten som bekjemper aldringstegn og gir deg sterkere hår

TIPS: For best resultat bør du skrubbe huden godt før påføring av selvbruning (gjerne 24–48 timer før påføring). Bruk for eksempel Pink Himalayan Body Scrub og Extreme Exfoliant Glove.

Her finner du alle de økologiske selvbrunerne fra Eco by Sonya >>

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Øyenbrynssminken som gir deg kraftigere bryn

Da jeg var fjortis nappet jeg (som de fleste andre jenter på 90-tallet) brynene mine til det ugjenkjennelige. Men pendelen svinger heldigvis, og nå er det kraftigere bryn som står
Les mer

GUIDE: Slik finner du den perfekte ansiktrensen til din hudtype

Uansett om du har normal, fet, sensitiv, tørr eller moden hud, så finnes det en naturlig og effektiv ansiktsrens for deg. Her får du min guide til hvordan du velger
Les mer

Den mest innovative ansiktsmasken jeg har prøvd

Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne splitter nye masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om å
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *