375 0

Best of 2016 – Birgittes topp 5 beautyfavoritter

2016 har vært et fantastisk år hvor jeg har testet og prøvd ut så utrolig mange gode naturlige produkter. Jeg har funnet masse nye favoritter som kommer til å ha fast plass på badehylla mi i flere år fremover.

HER FÅR DU MINE TOPP 5 BEAUTYFAVORITTER FRA 2016:

_11805631. ISUN Miracle Night Balm:
Jeg har jo testet utallige oljer, serum, kremer og masker opp gjennom årene, og mye av det har vært veldig bra. Men det er sjelden jeg prøver et produkt med så umiddelbar effekt som det denne balmen gir. Med én gang jeg smører den på kan jeg kjenne at huden fuktes og beroliges i dybden. Huden blir fullstendig mettet med næring og den blir umiddelbart silkemyk og strålende. Balmen smelter lett inn i huden og er veldig drøy i bruk. Her kan du lese hele innlegget om ISUN Miracle Night Balm.

_11808022. A’kin Brightening Rosehip Oil:
Her kombineres den prisvinnende, økologiske nypefrøolje-formulaen med C-vitamin, som booster kollagenproduksjonen, virker lysnende på pigmentflekker og jevner ut hudtonen, har antioksidant-effekt og reduserer synligheten av UV-skader i huden. Jeg elsker nypefrøolje, og kombinasjonen med C-vitamin er bare uslåelig. Her finner du hele innlegget om A’kin Brightening Rosehip Oil.

LES OGSÅ: Dette er oljen alle vil ha nå

_1170912 (1)
3. RMS Un Cover-Up:
Etter mange år som makeup-artist er jeg blitt utrolig kresen på concealere. De skal dekke perfekt over mørke ringer, kviser, arr og røde partier, uten at resultatet blir kakete eller tørt. Og så skal de sitte leeenge. Og gir de huden pleie og fukt i tillegg – ja, da er jeg solgt. Jeg hadde nesten gitt opp håpet om å finne en naturlig og økologisk concealer som sto til alle kravene på lista mi, men da jeg testet RMS Un Cover-Up var det love at first sight. Her kan du lese hele innlegget om min favorittconcealer.

14487362_136662750129061_1250203742221893632_n-1
4. Odacité Synergie[4] Immediate Skin Perfecting Beauty Masque:
Jeg elsker å mikse mine egne ansiktsmasker med naturlige ingredienser fra kjøkkenskapet. Men da jeg kom over denne masken fra Odacité måtte jeg bare bønnfalle Lene om å ta den inn i nettbutikken! Dette er nemlig noe av det mest innovative jeg har vært borti når det gjelder ansiktsmasker. For hvor genialt er det ikke med en maske som både detox’er, peeler, jevner ut hudtonen OG booster kollagenprodusjonen? Og som du selv mikser med enten vann eller andre valgfrie ingredienser som passer akkurat det din hud har behov for? Les hele innlegget om Odacité Synergie[4] Immediate Skin Perfecting Beauty Masque her.

_mg_8079-1
5. Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition:
Min nye hårmaskefavoritt dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk an. Og for meg som er en oljefrik så er det ingenting som er bedre enn å gi hår og hodebunn pleie og næring med rene, naturlige oljer. Nå har jeg brukt den 1 gang i uka i noen uker og jeg ser virkelig forskjell på håret mitt. Det er mye mer glansfullt og ser mye sunnere ut, hodebunnen er frisk og balansert og håret blir ikke like fort elektrisk. Perfekt for knusktørt vinterhår som trenger ekstra pleie! Her finner du innlegget mitt om Hello Hair Hydrating Mask Botanic Edition.

Takk for følget i året som har gått, og ønsker deg et naturlig vakkert 2017!

Birgitte 🙂

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Få høstens mykeste lepper

Plutselig har det blitt kaldt i luften – og jeg ønsker nå min favorittårstid velkommen. Det er noe med klisjeen rundt myke skjerf, store kaffekopper og varme chiligryter som får
Les mer

Derfor er peeling avgjørende for en vakker hud

Du kan rense, fukte og pleie huden din så mye du vil, men hvis du ikke bruker peeling jevnlig er det vanskelig å få den rene, myke og glødende huden
Les mer

Hvorfor buriti er den ultimate oljen for huden din i sommer

Jeg elsker å oppdage nye oljer og min nyeste obsession er buritiolje, som er presset fra nøttene til det brasilianske morichepalmetreet. I tillegg til at den beskytter og mykgjør huden
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *