523 1

Aromaterapien jeg alltid har med meg i veska

Jeg digger produkter som gjør det enkelt å finne ro og balanse i en hektisk hverdag. For selv om det går an å fiske opp en flaske eterisk olje av veska og dryppe her og der når hodet koker og energien daler i løpet av dagen, så er det utrolig deilig med en spesialkomponert balm i en praktisk stick, som du påfører like kjapt og enkelt som leppepomade.

Derfor har jeg alltid med meg en stick fra Scentered i veska som jeg påfører på pulspunktene når jeg kjenner at jeg trenger å stoppe opp og hente meg inn litt.

Scentered Love Therapy Balm er en beroligende og 100 % naturlig balm som varmer hjertet og bidrar til å gi deg ro og harmoni. Den hjelper til å balansere hormoner og emosjoner, og er perfekt på dager når du føler deg overveldet og ikke er helt deg selv. Den behagelige og sensuelle duften får deg til å slappe av og stimulerer følelser av harmoni og kjærlighet.

Balmen inneholder moringa- og sheasmør som gir et behagelig resultat på huden, med en langvarig duft av krydret sitrus i toppnoten, rose og sjasmin i hjertenoten og patchouli, vanilje og sedertre i bunnnoten.

Sticken stryker du enkelt på pulspunktene på håndleddene, på halsen og i tinningene. Så tar du et dyyypt innpust og kjenner hvordan de deilige eteriske oljenes terapeutiske effekt får deg tilbake i balanse.

Duftlyset fra Scentered kan du både ha med deg på påsketuren eller bruke hjemme i stua når du vil fylle rommet du er i med en nydelig, varmende og beroligende duft av rose, ylang ylang og patchouli. Det er laget av naturlig og bærekraftig voks, og rene eteriske oljer for en helt naturlig duft. Og så skader det jo ikke at det er utrolig fint å se på i tillegg 😉

Fordi ingen dager er like har Scentered også utviklet fem andre balms; Sleep-well, De-stress, Be-Happy, Focus og Escape. Har du lyst til å teste alle sammen er dette settet med mini-sticks helt genialt.

Her kan du lese mer om alle de deilige og effektive balms’ene og duftlysene fra Scentered.

 

Birgitte Magnussen

Birgitte er PureYou.no's Content Manager og bloggredaktør for the PURE blog. Hun er dessuten forfatter av boken "Renere liv" og er Norges eneste Green Makeup Artist. I tillegg er hun mamma til to gutter. Birgitte har også egen blogg på birgittemagnussen.no>>

Du liker kanskje også:

Slik gjorde jeg mitt tørre hår friskt igjen

Naturbørste fra Hydrea London. Foto: Kristine Almerud Jeg har alltid hatt veldig tynt, flatt, typisk nordisk hår – som ikke akkurat ble bedre etter tre ryggsekkturer i Sørøst-Asia. Sol, billig
Les mer

Velkommen til GREEN BEAUTY WEEK 2016 + Vinn eksklusiv ISUN-behandling

GREEN BEAUTY WEEK startet som en drøm om å samle det beste innen naturlig skjønnhet og velvære på ett sted. Og det har virkelig blitt en “green dream come true”.
Les mer

Hvor latterlig mye har du i skuffen din?

For noen år siden fant jeg noe sånt som 15 forskjellige kremer, 10 maskaraer, 50 små øyenskygger og ørten tørre lipgloss i en av skuffene mine på badet. De fleste
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *