3 tips for lengre og sterkere negler

Neglene er for meg en morsom måte å fullføre stilen min på, eller sette den lille ekstra touchen på et antrekk. Det er mye forskjellig man kan gjøre med dem, men jeg tror ikke jeg er alene om å ønske meg både lange og sterke negler som et utgangspunkt.

Jeg liker å ta vare på dem på lik linje med resten av kroppen, og har derfor samlet sammen noen tips for nettopp dette.

MSM
Selvom et sunt kosthold kan gjøre mirakler for både hud, hår og negler kan det være nyttig å tilføre kroppen litt ekstra. Neglene trenger kollagen og keratin for å vokse, og i MSM pulver finner du svovel, som er en viktig bestanddel av proteinet keratin. Det er ikke uten grunn at mange kaller det for “skjønnhetsmineralet”. Pulveret smaker veldig lite blandet i juice eller vann, men finnes også i tabletter her.

LES OGSÅ: Dette er skjønnhetsmineralet alle snakker om

Neglebehandling
Jeg liker alt man kan gjøre raskt – og gjerne hjemme! Zao har en super negleforsterker som behandler skjøre negler som trengs å styrkes. Den er dessuten ideell å bruke som en base før påføring av neglelakk.

Massasje
Det å massere neglebåndene er en fin måte å stimulere vekst, da man får mer blod til området hvor neglene vokser ut. For meg virker det også beroligende å tenne lys, sette på litt rolig musikk og vie all oppmerksomheten min mot fingrene og neglene. Sjekk ut min video over hvor jeg viser dere en liten rutine jeg pleier å gjøre hjemme.

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Lagre

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Få høstens mykeste lepper

Plutselig har det blitt kaldt i luften – og jeg ønsker nå min favorittårstid velkommen. Det er noe med klisjeen rundt myke skjerf, store kaffekopper og varme chiligryter som får
Les mer

Hårmasken jeg ikke kan leve uten i vinter

Jeg har fått en ny hårmaskefavoritt! Den dufter helt fantastisk av hvit grapefrukt, søt appelsin, patchouli, ylang ylang og geranium og gjør håret mitt mykere enn det jeg trodde gikk
Les mer

Lag din egen hårkur med bare to ingredienser

Jeg fortsetter å dele oppskrifter fra boka mi, Naturlig nok (som du får kjøpt her!). Dette er en av de enkleste oppskriftene, men også en av de mest effektive: hårkur!
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *