379 1

3 steg til den gløden alle snakker om

Jeg føler meg alltid best når jeg vet at huden min gløder og ser frisk ut. Da kan jeg slenge på meg en hvilken som helst outfit, løpe rett ut døren og fremdeles kjenne litt på den selvtilliten jeg ser for meg Taylor Hill har.

Noen morgener får huden min dessverre stryk på glød-eksamen, så for disse dagene har jeg et par triks i bakhånd. Ofte er det faktisk ikke så mye som skal til!

En lett foundation

Jeg liker ting så naturlig som mulig, også når det kommer til utseende. Derfor går jeg oftest for en veldig lett foundation eller BB-cream, slik at min egen hudtone får skinne gjennom.

Natural Tinted Sun Cover Cushion er min nye obsession, siden den dekker ujevnheter, men fremdeles har en veldig lett tekstur. Jeg er rett og slett skikkelig imponert over denne. Den smelter inn i huden, virker som et fysisk solfilter – og kommer med både speil og egen påføringssvamp. Super å ha med i vesken med andre ord.

Highlight med olje

Jeg liker den såkalte “non-touring” trenden, hvor det vi ser etter er et glødende og “fuktet” resultat, fremfor sminket og matt. Highlighter er noe vi alle er kjent med nå, men det finnes mange måter å gjøre det på.

Jeg liker godt å bruke ansiktsoljen min til dette. Da legger jeg ferdig hudsminken, før jeg tar bittelitt olje på en av fingertuppene mine og “tapper” det på steder jeg vil fremheve. For min del er det som oftest kinnben, rett under øyenbrynene og på den lille buen over overleppen. Vær forsiktig med mengden olje, da det er utrolig lite som skal til. Du kan for eksempel bruke denne fra RMS Beauty eller denne fra A’KIN.

LES OGSÅ: Highlight-triksene som frehever sommergløden

Vær en gladlaks

“Skjønnhet kommer innenfra” betyr ikke bare at det er personligheten som teller, meg også at humøret kan påvirke utseende vårt. Har du lagt merke til hvor mye venninnen din stråler når hun er inne i en skikkelig god periode? Eller hvor grå og gusten vi blir i huden når ting er litt trått?

Ta vare på deg selv, og gjør dagene dine så bra som mulig. En av mine mest effektive måter å føle meg bedre på er å gjøre andre glad. Det vi gir får vi tilbake! Så fortell dine nærmeste hvor mye de betyr for deg, gi komplimenter, gjør andre en tjeneste, smil til folk på gata eller spander en kaffe. Ellers kan du ta nød trikset – blaste noen tunes og danse rundt helt hemningsløst. Seriøst, hopp rundt og syng til du blir helt flau over deg selv. Når du føler deg levende ser du levende ut og!

Anne-Line Erlandsen

Anne-Line er utdannet holistisk helsecoach ved The Institute For Integrative Nutrition, og er gründer av Holistical. Gjennom sosiale medier og personlig coaching inspirerer hun jenter verden over til å ta livet i egne hender, med et positivt tankesett og sunne livsstilsendringer. Ellers fyller hun hverdagen med reising, yoga, meditasjon, naturlige skjønnhetsprodukter, plantebasert mat og en daglig dose latter.

Du liker kanskje også:

Kveldsrutine for bedre søvn

“Før det kan bli fred i verden må det være fred i våre egne hjerter. Uløst sinne eller fortvilelse er en mini-krig som foregår inni oss.” Jeg har vært så
Les mer

Rene ord for pengene!

Vi er så glade for å kunne fortelle at vi i løpet av kort tid vil få inn enda en bok til vår kategori “Green Living”! Denne gang er det
Les mer

Finn inspirasjon i de mørke månedene

Selv om jeg elsker jordfargede blader, varm kakao og frisk luft som river i ansiktet, så er ikke den såkalte høstdepresjonen ukjent for meg. Å gå mot mørkere tider kan
Les mer

Leave a Comment:

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *